10 april 2007

En STOR trötthet ...

... drabbade mig efter ca en halvtimme på jobbet. Är vi verkligen gjorda för slavarbete åtta timmar om dagen? Jag vill ha luft, rymd och frihet!
Frågan är bara hur det ska finansieras ...
Några tips?

6 kommentarer:

Lisa sa...

Kom på en bokidé som är lika bra som Harry Potter och skriv en serie med...säg, sju böcker? Då blir du skitrik, och har samtidigt kul. DU KAN TILL OCH MED SKRIVA DEM UTOMHUS BLAND DINA PELARGONER!!! Lätt va?

Magica de Hex sa...

Det är bara det att pelargonerna står inomhus ... annars var det ju en toppenidé ... kom just på en kanonstory om en snubbe som bor hos sina fosterföräldrar men egentligen är trollkarl fast han inte vet om det än ... eller LYSSNA PÅ DEN HÄR: en grabb hittar en sten som egentligen är ett ägg som det ligger en okläckt drake i ...

Lisa sa...

Det är två helt unika bokidéer du framför. Jag känner mig tveksam inför om någon kan vara intresserad, men jaja, du kan ju ge det ett försök. Men kom inte till mig och gnäll sedan när ingen vill läsa om trolkonster och drakar.

Magica de Hex sa...

Nä, nä, det var väl det jag trodde - först uppmuntrad och sedan tillrättavisad! Suck ...

AnnCharlott sa...

Eller så kan du ju skriva - t.ex. en trilogi - om en fördömt magisk ring. Och sedan kan du skriva fler böcker om vad som hände före, efter och mittemellan.

Magica de Hex sa...

Jag är redan i full färd med att skriva ett synopsis!